Meubelmaker top 5 – Week 30

meubelmaker top 5

Nieuw op Meubelbedrijven.nl: de wekelijkse ‘Meubelmaker top 5’. Elke week lichten wij vijf meubelmakers uit waar we dieper in gaan op de activiteiten en de ervaring van deze meubelmakers. Suggesties voor meubelmakers in de top 5 kunnen doorgegeven worden aan de redactie.

Wijbenga Interieur betimmeringen B.V.

wijbenga meubelmakers

Een opvallende van de meubelsmakers in Zuid-Holland is Wijbenga Interieur betimmeringen B.V. Deze meubelmaker uit Alphen aan den Rijn maakt niet alleen meubels: ze denk ook daadwerkelijk mee met het ontwerp ervan. Daarom proberen zij van te voren in een goed gesprek zoveel mogelijk wensen te vertalen naar een ontwerp op papier.

De website Wijbenga is gevuld met foto’s van reeds gerealiseerde projecten. Deze meubelmaker is met name een expert in het creëren van prachtige balies en het inrichten van diverse praktijken.

Huvee Meubels op maat

huvee meubels op maat

Meubelmaker Huvee Meubels is ontstaan toen de eigenaar van deze meubelmakerij negen jaar geleden een kast voor zijn zoon maakte. Met name door de positieve reacties was de meubelmakerij geboren!

Huvee Meubels op maat maakt niet alleen meubels naar aanleiding van wensen van de klant: ook creëert de meubelmaker zelf unieke meubelstukken. De website van Huvee Meubels op maat staat vol met inspirerende projecten.

Dijkhuis Meubels

dijkhuis meubels

Dijkhuis Meubels, gevestigd in Haaksbergen, is een meubelmaker die z’n vak goed kent. Met heel veel grote projecten heeft deze meubelmakerij zich reeds bewezen op het gebied van winkelinrichting. Niet alleen bedrijven kunnen voor grote projecten terecht bij Dijkhuis Meubels, ook voor particulieren kan deze meubelmakerij van alles betekenen.

Op de website van Dijkhuis Meubels vind je heel veel mooie projecten die zij gerealiseerd hebben.

FJB Meubels uit Friesland

fjb meubels meubelmaker

Een échte ambachtelijke meubelmaker in Friesland: dat is FJB Meubels. Met de slogan ‘Sterk in maatwerk’ is het gelijk duidelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of FJB Meubels heeft hier wel een gepaste oplossing voor. In tegenstelling tot veel andere meubelmakers biedt FJB Meubels prachtige projecten ook aan middels de website.

Op de website van deze ambachtelijke meubelmaker worden bezoekers middels een blog op de hoogte gehouden van diverse projecten. Een aanrader om zo en nu dan eens door te lezen!

Meubelmakerij & Timmerwerkplaats Olavsson

olavsson meubelmakerij

Maar liefst 25 jaar is deze ambachtelijke meubelmaker al actief met het realiseren van prachtige meubelstukken. Olavsson is gevestigd in Breda, Noord Brabant, en is daar dan ook een begrip als het gaat om het op maat maken van meubels.

Olav Visser is dé meubelmaker achter dit mooie meubelbedrijf. Benieuwd naar meer informatie over Olavsson? Neem dan een kijkje op de website!

Suggesties voor de Meubelmaker top 5 voor volgende week

Heb jij een tip voor de redactie voor een interessante meubelmaker die wij kunnen uitlichten? Tip de redactie!