Meubelmaker Schiedam

Alle meubelmaker en meubelmakerij bedrijven uit Schiedam

meubelmaker Schiedam

Home » Meubelmaker » Schiedam: 2 meubelmakers en meubelmakerijen

Uitgelichte meubelmaker in Schiedam

 
Meubelmakerij Kroon Barbouw

Complete bar op maat gemaakt

 
Meubelmaker Van Hoorn

Ontwerp van meubelen en interieur objecten

Jouw meubelbedrijf op deze plek?

Kom direct onder de aandacht van bezoekers die op zoek zijn naar meubelmakers voor het maken van meubels in de buurt van Schiedam. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meubelmaker Schiedam overzicht

In Schiedam zijn er 2 meubelmakers actief. In het meubelmaker Schiedam overzicht vind je alle informatie over deze meubelmakers. Het kaartje hieronder toont waar deze meubelmakers gevestigd zijn. Door te likken op één van de meubelmaker iconen krijg je meer informatie te zien over de meubelmaker die er gevestigd is.

Ook is er een tabel te vinden in dit overzicht. Hierin staat per meubelmaker de specialiteit beschreven. Zo kun je snel bepalen of een meubelmaker geschikt is voor je klus. Elke meubelmaker heeft een andere specialiteit de ene is gespecialiseerd in het maken van interieuroplossingen en de ander weer in het maken van design meubelen. Vind je in dit overzicht niet de juiste meubelmaker? Bekijk dan ook even het meubelmaker Zuid-Holland overzicht.

Kaart meubelmaker Schiedam

Meubels op maat in Schiedam

Graag meubels op maat laten maken in Schiedam? Dan is het belangrijk dat je weet wat de specialiteit is van een meubelmaker. In het tabel hieronder lees je wat de specialiteit is per meubelmaker. Zo weet je direct waar de meubelmakers goed in zijn en welke meubelmaker meubels op maat maakt.

MeubelmakerSpecialisatieAdresgegevens
Kroon Barbouw
Meubelmaker Kroon Barbouw is gespecialiseerd in barbouw. Een echte bar in je man cave of een complete bar op maat voor in huis?Plesmanstraat 54, 3125 BG
Meubelmakerij Van Hoorn
Meubelmaker Van Hoorn maakt diverse meubels op maat zoals u het wilt hebben. Bespreek met deze meubelmaker het plan of ontwerp en hij maakt het voor u op maat.Olivier van Noortstraat 11, 3124 LA

Meubelmakers in Rotterdam

Helaas is het aantal meubelmakers in Schiedam beperkt. Maar vind je het niet erg om iets verder te rijden naar bijvoorbeeld Rotterdam? Bekijk dan hier het overzicht met de meubelmakers in Rotterdam. Zo is het aanbod aan meubelmakers in Rotterdam wat groter, in Rotterdam zijn er namelijk 18 verschillende meubelmakers. Voor een uniek meubelstuk is het zeker de moeite waard om een stukje verder te rijden als je in Schiedam niet vind wat je zoekt.

Wij maken graag onze database compleet!

Mis je een meubelmaker in het bovenstaande overzicht? Laat het ons dan weten via het contactformulier, dan zorgen wij er voor dat deze aangevuld wordt.