Meubelmaker Texel

Alle meubelmaker en meubelmakerij bedrijven uit Texel

meubelmaker Texel

Home » Meubelmaker » Texel: 3 meubelmakers en meubelmakerijen

Uitgelichte meubelmaker in Texel

 
Casper de Graaf

Houten vloeren, keukens en meubels

 
Meubelmakerij Tromp

Maatwerk meubels

Jouw meubelbedrijf op deze plek?

Kom direct onder de aandacht van bezoekers die op zoek zijn naar meubelmakers voor het maken van meubels in de buurt van Texel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meubelmaker Texel overzicht

Hier vind je het meubelmaker Texel overzicht. In dit overzicht vind je alle informatie over de meubelmakers op het eiland Texel. In totaal zijn er 3 meubelmakers op Texel gevonden. Hieronder staat een kaart van Texel met daarop de locaties van de meubelmakers. Door te klikken op één van de icoontjes krijg je meer informatie over de meubelmaker die op de locatie gevestigd is.

Elke meubelmaker heeft ze eigen specialisatie, de één is goed in het bewerken van massief hout en de ander gebruikt sloop hout om tuinmeubels mee te maken. Om te kunnen bepalen of de meubelmaker geschikt is voor jouw klus is het belangrijk om achter de specialisatie van de meubelmaker te komen. De specialiteiten van de meubelmakers zijn terug te vinden in het tabel onder het kaartje. Vind je hier niet een meubelmaker bekijk dan ook het meubelmaker Noord-Holland overzicht. Dit overzicht toont meer meubelmaker in de buurt van Texel.

Kaart van meubelmaker Texel

Specialisatie van de meubelmaker Texel

In het tabel hieronder staat per meubelmaker Texel de specialiteit beschreven. Door dit te lezen zie je direct waar de meubelmaker goed in is en wat hij voor je kunt betekenen.

MeubelmakerSpecialisatieAdresgegevens
V.O.F. Casper de Graaf Meubelmaker
Meubelmaker op Texel die meubels vloeren en keukens van duurzaam massief hout maakt.Stoompoort 8, 1792 CT
Meubelmakerij Tromp
Van duurzaam hout worden in deze meubelmakerij op Texel unieke meubels op maat gemaakt.Schilderweg 194, 1791 LP
Wonderschoon BV
Bij deze meubelmaker op Texel kunt u meubels op maat laten maken.Vliegwiel 27, 1792 CS

Wij maken graag onze database compleet!

Ben of ken je een meubelmaker die gevestigd is op Texel en staat deze meubelmaker niet in het bovenstaande overzicht? Laat het ons dan weten via het contactformulier, dan zorgen wij er voor dat deze toegevoegd wordt aan het overzicht.