Meubelstoffeerder Leiden

Meubelstoffeerder leiden

Ben je op zoek naar een meubelstoffeerder Leiden? Op deze pagina vind je een overzicht met alle meubelstoffeerders in leiden. In Leiden zijn 7 bedrijven gevonden die voor jou klaar staan om je meubelstuk te stofferen. Bekijk hieronder het kaartje waar deze meubelstoffeerders zitten.

Kaart: meubelstoffeerder Leiden

In het kaartje hierboven zie waar alle meubelstoffeerders in Leiden gevestigd zijn. Door te klikken op het icoontje krijg je direct voor informatie over deze stoffeerders. Ook kun je direct je via Google Maps de navigatie aanzetten. Wil je ook nog weten waar de meubelstoffeerder leiden goed in zijn? Lees dan hieronder meer informatie over deze meubelstoffeerders.

Meer informatie over de meubelstoffeerders in Leiden

In het tabel hieronder vind je meer informatie over de meubelstoffeerders in Leiden. Je vind er de adresgegevens van deze bedrijven en waar ze in gespecialiseerd zijn. Heb je bijvoorbeeld een meubelstuk die op een bepaalde manier gestoffeerd moet worden?  Dit lees je in de specialisatie. Zo zie je in één oog opslag of de meubelstoffeerder jouw meubel kunt stofferen.

Meubelstoffeerder LeidenAdresgegevensSpecialisatie
Meubelstoffeerderij HaagwegHaagweg 9, 2321 AC LeidenDeze meubelstoffeerder in leiden stoffeert o.a. meubelen, boot en caravankussens. Restauratie ook direct mogelijk.
Meubelstoffeerderij KleerCitrusweg 2, 2321 KD LeidenLaat hier je klassieke, antieke of moderne meubels herstofferen.
Lunsingh MeubelstoffeerderijValkenburgseweg 12, 2331 AB LeidenEen ambachtelijke meubelstoffeerder maakt uw antieke meubels weer als nieuw.
De Stoffenier Meubelstoffeerderij & StoffenwinkelHooglandsekerk Choorsteeg 12, 2312 KK LeidenBij deze meubelstoffeerder in Leiden kunt u terecht voor het stofferen of repareren van meubels, boot- en tuinkussens.
Stoffeerderij Nieuwe RijnNieuwe Rijn 79, 2312 JK LeidenStoffeerderij Nieuwe Rijn maakt u meubelen bijna weer als nieuw. Deze stoffeerder werkt zowel met stof, leer en kunstleer.
Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Divan DivaMiddelstegracht 89, 2312 TT LeidenDeze meubelstoffeerder stoffeert u klassieke of moderne meubelen op professionele wijze.
The Rockin’ ChairKorte Mare 22A, 2312 NN LeidenMet moderne meubelstoffen maakt deze meubelstoffeerder uw vintage of design meubel weer als nieuw.

Hoe gaat een meubelstoffeerder te werk?

Het stofferen van meubels is een apart vak, maar wel een heel mooi vak. Je haalt in principe de “huid” van het meubelstuk eraf en je geeft het weer een nieuwe huid. Tijdens dit proces zie je de geraamte van je meubelstuk wat ook al heel gaaf is. Hieronder hebben we een filmpje van een meubelstoffeerder op een klassieke manier zien hoe een meubel een nieuwe stof krijgt.

Je meubel stofferen geen optie meer?

Is je meubelstuk toch niet meer te redden en tijd voor een nieuw meubelstuk? Hier hebben we ook een overzicht met alle meubelmakers in Leiden, het meubelmaker Leiden overzicht. De meeste van deze meubelmakers maken maar al te graag een nieuwe exclusieve meubel voor je op maat.