Nijpels Meubelen Bergen op Zoom failliet verklaard

nijpels meubelen bergen op zoom failliet

Nijpels Meubelen Bergen op Zoom faillissement aangevraagd

Nijpels Meubelen bekend van zelfbouwkasten en slaapkamermeubilair sinds 1969, is failliet verklaard. Ooit hoorde dit bedrijf tot de Europese top en had het meer dan 100 personeelsleden in dienst. Helaas heeft de directie van Nijpels Meubelen 10 september faillissement aangevraagd.

Eventuele doorstart Nijpels Meubelen?

Voor een eventuele doorstart van Nijpels Meubelen is nog niks bekend. In een artikel van BN De Stem is te lezen dat er nog geen kandidaten voor een overname zijn. Ook is er geen geen plan voor een eventuele doorstart. In 2009 heeft er ook een doorstart plaatsgevonden bij Nijpels Meubelen. Voor 82 medewerkers zou dit betekenen dat ze hun baan kwijt raken.

Op de website van Faillissementdossier is te lezen dat op 12-09-2018 Nijpels Meubelen B.V. te Beren op Zoom door de rechtbank in Zeeland failliet verklaard is. Lees meer over deze zaak via: https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/1433366/nijpels-meubelen-b-v.aspx

Video: Nijpels meubelen

In het video is één van de kasten te zien van Nijpels Meubelen. Nijpels Meubelen ontwierp en produceerde zelfbouw kasten een slaapkamermeubilair. Ook hadden ze een eigen merk bekend onder de naam True en Stock. In de video is zo een kast van Nijpels meubelen te zien.

Locatie: Nijpels Meubelen Bergen op Zoom

Hieronder in het kaartje is te zien waar de meubelmaker Nijpels Meubelen Bergen op Zoom gevestigd is. Voor meer informatie over Nijpels Meubelen verwijs ik u naar de website van Nijpels Meubelen, deze is nog actief via:https://nijpels.nl/